Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Miért jó választás az Atlantis Samsung telefon szerviz?

Gyorsak vagyunk, pontosak, minőségi alkatrészekkel dolgozunk és minden javított készüléket szükség szerint tesztelünk. A rossz készüléket nem küldjük tovább, helyben javítjuk: így az első perctől szakértő kezekbe kerül a készülék. Dinamikusan fejlesztjük szolgáltatásainkat, ügyfeleink érdekét tartva szem előtt. Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően szervizünk nem csak a Samsung Galaxy termékek javítását, hanem azok szoftveres támogatását is vállalja.

Mennyi idő alatt készül el egy hibás készülék?

A legtöbb javítást készletről 1-2 órán belül el tudjuk végezni. A szerviz terheltsége miatt vagy speciális problémák esetén elképzelhető a hosszabb várakozási idő is, de mindig szem előtt tartjuk ügyfeleink igényeit.

Mennyi garancia van a javításra?

Minden beszerelt alkatrészre 6 hónap garanciát adunk.

A Samsung Galaxy készülékem nagyon gyorsan lemerül. Mi lehet az oka?

Egy Samsung Galaxy készülék átlagos használat mellett nagyjából egy napot üzemel a teljes feltöltést követően. Természetesen a GPS használata, a vaku vagy más processzorigényes művelet szintén gyorsan merítheti az készüléket. A szoftveres optimalizáció mellett érdemes a telefon korát is figyelembe venni. Szervizünkben ingyenesen felmérjük a samsung Galaxy készülék akkumulátorának állapotát! Szükség esetén pedig cseréljük az alkatrészt.

Vízbe esett / nedvesség érte a Samsung Galaxy készülékem. Mit tegyek?

Legyen bármelyik Samsung Galaxy termék: ha nedvesség érte, azonnal ki kell kapcsolni! A vízbe került készülékek szétszedéséhez szükséges eszközök ritkán állnak rendelkezésre az adott pillanatban, ezért mielőbb ajánlott a terméket a szervizbe eljuttatni. Ha ez nem megoldható, akkor sajnos megvan az esély arra, hogy a folyadék megrongálja az érzékeny belső alkatrészeket.

Gondjaim vannak a Samsung Cloud használatával. Kihez fordulhatok a kérdéseimmel?

Ha nehezen barátkozik meg a Samsung Cloud működésével, bátran forduljon hozzánk! A Samsung Cloud használata segítségére lesz abban, hogy bármely eszközt is használja, ugyanaz a levelezés, címlista, naptárbejegyzés vagy dokumentum jelenjen meg a képernyőjén.