Tisztelt Látogató!

Cégünket 2009-ben ATLANTIS Notebook Szerviz Kft. néven alapítottuk meg a Toshiba notebookok hivatalos márkaszervizeként. Ezzel párhuzamosan az évek során a felmerült igényeknek megfelelően elkezdtünk más notebook gyártók készülékeinek garanciaidőn túli szervizelésével is foglalkozni.

2013-ban kapcsolatba kerültünk egy másik területtel, az Apple termékek világával. Gyors mérlegelést követően úgy döntöttünk, hogy ennek a termékcsaládnak a támogatását is szolgáltatásunk részévé tesszük és megkezdtük az iPhone, iPad, iMac és MacBook készülékek szervizelését ATLANTIS iPhone néven.

Ügyfeleink szervizünket gyakran keresik meg Samsung mobil telefon készülékekkel is, így a növekvő igényeknek megfelelően bővítettük szolgáltatásainkat és megnyitottuk ATLANTIS Samsung szervizünket.

Miért? Mert a Samsung termékek jó minőségűek, népszerűek és értékállók. Munkatársaink felkészültsége, szakmai ismerete  valamint rendelkezésre álló raktárkészletünk lehetővé teszik, hogy a növekvő igényeknek megfelelve, gyors és kiemelkedő minőségű munkát végezzünk.

ATLANTIS Samsung weboldalunkon megtalálja  szolgáltatásainkat, melyeket folyamtosan bővítünk. Keressen minket bizalommal.

Szeretettel invitáljuk Atlantis Samsung – mobil telefon szervizünkbe, ahol kényelmes körülmények között adhatja le Samsung Galaxy készülékét vagy várhatja meg  telefonja javítását.

Mottónk: Nálunk első az Ügyfél!