Samsung Galaxy Note 4 szerviz

Samsung Galaxy Note 4 szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis Samsung szerviz Galaxy részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő Samsung Galaxy Note 4 szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

Galaxy Note 4 Érintőüveg és Kijelző csere

A kijelző cseréje megoldást nyújt, ha a készülék érintője összetört, megrepedt, karcos vagy az előlapi kamerával készített képek homályosak. Érintő és kijelző csere szükséges abban az esetben is, ha a kép foltos, pixelhibás, csíkos, vagy egyszerűen nem reagál megfelelően az érintésre.

Megoldásaink:

  • Samsung Galaxy Note 4 érintőüveg és kijelző csere

   Javítás várható ideje: 2 -3 óra
   Garancia 6 hónap

 • Galaxy Note 4 Akkumulátor csere

  A Samsung Galaxy Note 4 akkumulátor csere akkor szükséges, ha a készülék töltőkábel segítségével bekapcsol, majd annak lecsatlakoztatásakor a telefon kikapcsol vagy ha nagyon gyorsan merül, illetve nem töltődik fel. A meghibásodott akkumulátor felpúposodhat és tönkreteheti a készülék kijelzőjét, belső alkatrészeit is.
  Javítás várható ideje: 50 – 60 perc
  Garancia 6 hónap

  Galaxy Note 4 hátlap csere

  A Samsung Galaxy Note 4 hátlapja leesés, ütés következtében eltörhet, elhajolhat vagy a felületén karcok, repedések jelenhetnek meg. A megrongálódott hátlap hibás működést eredményezhet, befolyásolhatja a hátlapi kamerával készített képek minőségét és esztétikailag is csúnya.
  Javítás várható ideje: 2-3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy Note 4 töltéscsatlakozó szalagkábel csere

  A Samsung Galaxy Note 4 töltőcsatlakozó szalagkábel cseréje esedékes lehet, ha a készülék töltésfelvétele nehézkessé, lassabbá válik vagy esetleg egyáltalán nem vesz fel töltést.  A meghibásodást okozhatja korrodálódás, a vízzel való érintkezés vagy különböző mechanikai sérülés.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra.
  Garancia 6 hónap

  Galaxy Note 4 hátlapi kamera csere

  A Samsung Galaxy Note 4 hátlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képek homályosak illetve a képen foltok, hibás részek találhatók.
  Javítás várható ideje: 2 – 3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy Note 4 előlapi kamera csere

  A Samsung Galaxy Note 4 előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók. Az előlapi kamera működését befolyásolhatja a hátlapi kamera és fordítva is.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy Note 4 csengő hangszóró csere

  A Samsung Galaxy Note 4 csengő hangszórója szolgáltatja a telefon minden külső hangját, a csengőhangokat, különböző médiatartalmakat és minden egyéb hangjelzést. Amennyiben ezek a hangfunkciók nem megfelelő minőségben vagy egyáltalán nem hallhatók, a készülék csengő hangszórója cserére szorul.
  Javítás várható ideje: 2 – 3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy Note 4 beszéd hangszóró csere

  A Samsung Galaxy Note 4 beszéd hangszóró cserét igényel, ha telefonhívásnál nem halljuk a vonal másik végén lévő felet vagy csak nagyon halkan, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy Note 4 Jack csatlakozó csere

  A Samsung Galaxy Note 4 jack csatlakozó csere válik szükségessé, amikor fülhallgatónk nem üzemel. Különböző mechanikai behatások következtében a csatlakozó deformálódhat, elmozdulhat a helyéről.
  Javítás várható ideje: 2 – 3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy Note 4 középső műanyag keret csere

  A Samsung Galaxy Note 4 középső műanyag kerete leesés következtében sérülhet, vetemedhet vagy berepedhet. A sérült keret nem csak esztétikailag nem szép, de akár veszélyeztetheti a készülék megfelelő működését is. Ebben az esetben a keret csere szükséges.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy Note 4 home gomb szalagkábel csere

  A Samsung Galaxy Note 4 home gomb szalagkábel csere szükséges,  ha nyomásra egyáltalán nem vagy csak időközönként reagál a telefon. Ennek oka lehet a home gomb szalagkábelének sérülése. Legtöbb esetben vízzel való érintkezés során hibásodik meg, mivel a nedvességtől zárlatossá válik a szalagkábel.
  Javítás várható ideje: 2 – 3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy Note 4 bekapcsoló gomb szalagkábel és rezgőmotor csere

  A Samsung Galaxy Note 4 bekapcsoló gomb szalagkábel meghibásodása esetén a készülék nem reagál a nyomásra illetve a rezgő üzemmód sem működik megfelelően. Ebben az esetben a bekapcsoló gomb szalagkábelt kell kicserélni.
  Javítás várható ideje: 50-60 perc.
  Garancia 6 hónap

  Galaxy Note 4 rezgőmotor csere

  A Samsung Galaxy Note 4 rezgőmotor cserére szorul, ha a készülék a beállítások ellenére nem vibrál híváskor, értesítéskor illetve játékok közben. A rezgőmotor mechanikai behatások miatt szokott tönkre menni.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy Note 4 hangerő szabályozó szalagkábel csere

  A Samsung Galaxy Note 4 hangerő szabályozó gomb szalagkábel csere akkor válik szükségessé, amikor a telefon kimenő hangjait nem tudjuk hangosítani vagy halkítani. A gomb lenyomása olyan érzetet kelt, mintha beesett volna.
  Javítás várható ideje: 2 – 3 óra
  Garancia 6 hónap

  Szoftverezés:

  Szoftveres visszaállítás:

  Szoftveres visszaállítás során számítógépre kell csatlakoztatni a készüléket. A Samsungnak is külön van egy erre specializálódott programja, amit adott esetben használni kell. Szoftveres visszaállításkor minden adat letörlődik a készülékről, ezért biztonsági mentést célszerű kérni.

  A biztonsági mentés során a készüléken található adatokat, képeket, jegyzeteket, stb. lementjük a telefonról.

  A szoftveres visszaállítás befejezése után az adatokat visszamásoljuk  a telefonra, így a készülék újra tartalmazni fogja az összes eddigi adatot.

  Abban az esetben, ha a probléma nem oldódik meg, akkor lehet, hogy az ok egy alkalmazás helytelen beállításából adódik. Az adatok visszamentésekor automatikusan ez a beállítás is visszakerül az új rendszerbe, amely a problémát generálja. Ekkor pontosan meg kell határozni a hiba okát, majd egyesével és különböző programok segítségével kell átmenteni az adatokat.

  Szoftverfrissítés

  A szoftverfrissítés leggyakoribb oka, a különböző operációs rendszerekhez kiadott kisebb-nagyobb frissítések telepítése.

  Előfordulhat, hogy a készülék a  hosszú használat során lelassul vagy különböző alkalmazások közben lefagy, kikapcsol. Ilyenkor a szoftverfrissítés megoldhatja a problémát és a készülék újra a régi gyorsaságával működik tovább.

  További Samsung Galaxy Note 4 szerviz szolgáltatásaink: Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás (ultrahangos tisztítás), Tanácsadás

  Hasznos információk: Samsung

  Vissza…