Samsung Galaxy S4 mini szerviz

Samsung Galaxy S4 mini szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis Samsung szerviz Galaxy részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő Samsung Galaxy S4 mini szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket. 

Galaxy S4 mini Érintőüveg és Kijelző csere

A kijelző cseréje megoldást nyújt, ha a készülék érintője összetört, megrepedt, karcos vagy az előlapi kamerával készített képek homályosak. Érintő és kijelző csere szükséges abban az esetben is, ha a kép foltos, pixelhibás, csíkos, vagy egyszerűen nem reagál megfelelően az érintésre.

Megoldásaink:

  • Samsung Galaxy S4 mini érintőüveg csere
  • Samsung Galaxy S4 mini LCD kijelző csere
  • Samsung Galaxy S4 mini érintőüveg és kijelző csere

   Javítás várható ideje: 2 -3 óra
   Garancia 6 hónap

   Galaxy S4 mini akkumulátor csere

   A Samsung Galaxy S4 mini  akkumulátor csere akkor szükséges, ha a készülék töltőkábel segítségével bekapcsol, majd annak lecsatlakoztatásakor a telefon kikapcsol vagy ha nagyon gyorsan merül, illetve nem töltődik fel. A meghibásodott akkumulátor felpúposodhat és tönkreteheti a készülék kijelzőjét, belső alkatrészeit is!
   Javítás várható ideje: 50 – 60 perc.
   Garancia 6 hónap

   Galaxy S4 mini hátlap csere

   A Samsung Galaxy S4 mini hátlapja leesés, ütés következtében eltörhet, elhajolhat vagy a felületén karcok, repedések jelenhetnek meg. A megrongálódott hátlap hibás működést eredményezhet, befolyásolhatja a hátlapi kamerával készített képek minőségét és esztétikailag is csúnya.
   Javítás várható ideje: 2-3 óra
   Garancia 6 hónap

   Galaxy S4 mini töltőcsatlakozó szalagkábel csere

   A Samsung Galaxy S4 mini töltőcsatlakozó szalagkábel cseréje esedékes lehet, ha a készülék töltésfelvétele nehézkessé, lassabbá válik vagy esetleg egyáltalán nem vesz fel töltést.  A Galaxy S4 mini esetében a mikrofon is az USB csatlakozó panelén található.
   Javítás várható ideje: 2 -3 óra.
   Garancia 6 hónap

   Galaxy S4 mini hátlapi kamera csere

   A Samsung Galaxy S4 mini hátlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képek homályosak illetve a képen foltok, hibás részek találhatók.
   Javítás várható ideje: 2 – 3 óra
   Garancia 6 hónap

   Galaxy S4 mini előlapi kamera csere

   A Samsung Galaxy S4 mini előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók vagy a szalagkábelen lévő fényérzékelő megsérült.
   Javítás várható ideje: 2 -3 óra

   Garancia 6 hónap

   Galaxy S4 mini csengő hangszóró csere

   A Samsung Galaxy S4 mini csengő hangszórója szolgáltatja a telefon minden külső hangját, a csengőhangokat, különböző médiatartalmakat és minden egyéb hangjelzést. Amennyiben ezek a hangfunkciók nem megfelelő minőségben vagy egyáltalán nem hallhatók, a készülék csengő hangszórója cserére szorul.
   Javítás várható ideje: 2 – 3 óra
   Garancia 6 hónap

   Galaxy S4 mini beszéd hangszóró csere

   A Samsung Galaxy S4 mini beszéd hangszóró cserét igényel, ha telefonhívásnál nem halljuk a túloldali felet, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes.
   Javítás várható ideje: 2 -3 óra
   Garancia 6 hónap

   Galaxy S4 mini jack csatlakozó csere

   A Samsung Galaxy S4 mini jack csatlakozó csere válik szükségessé, amikor fülhallgatónk nem üzemel. Különböző mechanikai behatások következtében a csatlakozó deformálódhat, elmozdulhat a helyéről.
   Javítás várható ideje: 2 -3 óra
   Garancia 6 hónap

   Galaxy S4 mini középső műanyag keret csere

   A Samsung Galaxy S4 mini középső műanyag kerete leesés következtében sérülhet, vetemedhet vagy berepedhet. A sérült keret nem csak esztétikailag nem szép, de akár veszélyeztetheti a készülék megfelelő működését is. Ebben az esetben a keret csere szükséges.
   Javítás várható ideje: 2 -3 óra
   Garancia 6 hónap

   Galaxy S4 mini home gomb csere

   A Samsung Galaxy S4 mini  home gomb cserére szorul, amennyiben használatakor nem- vagy csak nagyon erős nyomásra reagál. Ez folyadék bekerüléséből származó oxidáció vagy használatból eredő kopás következménye lehet. Szoftveres hiba is okozhatja a home gomb lefagyását. Ez a probléma szoftverfrissítéssel orvosolható.
   Javítás várható ideje: 50 – 60 perc.
   Garancia 6 hónap

   Galaxy S4 mini rezgőmotor csere

   A Samsung Galaxy S4 mini rezgőmotor cserére szorul, ha a készülék a beállítások ellenére nem vibrál híváskor, értesítéskor illetve játékok közben. A rezgőmotor mechanikai behatások miatt szokott tönkre menni.
   Javítás várható ideje: 2 -3 óra
   Garancia 6 hónap

   Szoftverezés:

   Szoftveres visszaállítás:

   Szoftveres visszaállítás során számítógépre kell csatlakoztatni a készüléket. A Samsungnak is külön van egy erre specializálódott programja, amit adott esetben használni kell. Szoftveres visszaállításkor minden adat letörlődik a készülékről, ezért biztonsági mentést célszerű kérni.

   A biztonsági mentés során a készüléken található adatokat, képeket, jegyzeteket, stb. lementjük a telefonról.

   A szoftveres visszaállítás befejezése után az adatokat visszamásoljuk  a telefonra, így a készülék újra tartalmazni fogja az összes eddigi adatot.

   Abban az esetben, ha a probléma nem oldódik meg, akkor lehet, hogy az ok egy alkalmazás helytelen beállításából adódik. Az adatok visszamentésekor automatikusan ez a beállítás is visszakerül az új rendszerbe, amely a problémát generálja. Ekkor pontosan meg kell határozni a hiba okát, majd egyesével és különböző programok segítségével kell átmenteni az adatokat.

   Szoftverfrissítés

   A szoftverfrissítés leggyakoribb oka, a különböző operációs rendszerekhez kiadott kisebb-nagyobb frissítések telepítése.

   Előfordulhat, hogy a készülék a  hosszú használat során lelassul vagy különböző alkalmazások közben lefagy, kikapcsol. Ilyenkor a szoftverfrissítés megoldhatja a problémát és a készülék újra a régi gyorsaságával működik tovább.

   További Samsung Galaxy S4 mini szerviz szerviz szolgáltatásaink: Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás (ultrahangos tisztítás), Tanácsadás

   Hasznos információk: Samsung

   Vissza…