Samsung Galaxy S4 szerviz

Samsung Galaxy S4 szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis Samsung szerviz Galaxy részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő Samsung Galaxy S4 szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

Galaxy S4 Érintőüveg és Kijelző csere

A kijelző cseréje megoldást nyújt, ha a készülék érintője összetört, megrepedt, karcos vagy az előlapi kamerával készített képek homályosak. Érintő és kijelző csere szükséges abban az esetben is, ha a kép foltos, pixelhibás, csíkos, vagy egyszerűen nem reagál megfelelően az érintésre.

Megoldásaink:

  • Samsung Galaxy S4 érintőüveg és kijelző csere

   Javítás várható ideje: 2 -3 óra
   Garancia 6 hónap

  Galaxy S4 Akkumulátor csere

  A Samsung Galaxy S4 akkumulátor csere akkor szükséges, ha a készülék töltőkábel segítségével bekapcsol, majd annak lecsatlakoztatásakor a telefon kikapcsol vagy ha nagyon gyorsan merül, illetve nem töltődik fel. A meghibásodott akkumulátor felpúposodhat és tönkreteheti a készülék kijelzőjét, belső alkatrészeit is.
  Javítás várható ideje: 50 – 60 perc
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S4 hátlap csere

  A Samsung Galaxy S4 hátlapja leesés, ütés következtében eltörhet, elhajolhat vagy a felületén karcok, repedések jelenhetnek meg. A megrongálódott hátlap hibás működést eredményezhet, befolyásolhatja a hátlapi kamerával készített képek minőségét és esztétikailag is csúnya.
  Javítás várható ideje: 2-3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S4 töltőcsatlakozó csere

  A Samsung Galaxy S4 töltőcsatlakozó cseréje esedékes lehet, ha a készülék töltésfelvétele nehézkessé, lassabbá válik vagy esetleg egyáltalán nem vesz fel töltést.  A meghibásodást okozhatja korrodálódás, a vízzel való érintkezés során vagy különböző mechanikai sérülés.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra.
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S4 hátlapi kamera csere

  A Samsung Galaxy S4 hátlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képek homályosak illetve a képen foltok, hibás részek találhatók.
  Javítás várható ideje: 2 – 3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S4 előlapi kamera csere

  A Samsung Galaxy S4 előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S4 csengőhangszóró csere

  A Samsung Galaxy S4 csengő hangszórója szolgáltatja a telefon minden külső hangját, a csengőhangokat, különböző médiatartalmakat és minden egyéb hangjelzést. Amennyiben ezek a hangfunkciók nem megfelelő minőségben vagy egyáltalán nem hallhatók, a készülék csengő hangszórója cserére szorul.
  Javítás várható ideje: 2 – 3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S4 beszédhangszóró csere

  A Samsung Galaxy S4 beszéd hangszóró cserét igényel, ha telefonhívásnál nem halljuk a túloldali felet, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S4 középső műanyag keret csere

  A Samsung Galaxy S4 középső műanyag kerete leesés következtében sérülhet, vetemedhet vagy berepedhet. A sérült keret nem csak esztétikailag nem szép, de akár veszélyeztetheti a készülék megfelelő működését is. Ebben az esetben a keret csere szükséges.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S4 home gomb csere

  A Samsung Galaxy S4 home gomb cserére szorul, amennyiben használatakor nem- vagy csak nagyon erős nyomásra reagál. Ez folyadék bekerüléséből származó oxidáció vagy használatból eredő kopás következménye lehet. Szoftveres hiba is okozhatja a home gomb lefagyását. Ez a probléma szoftverfrissítéssel orvosolható.
  Javítás várható ideje: 50 – 60 perc

  Garancia 6 hónap

  Galaxy S4 rezgőmotor csere

  A Samsung Galaxy S4 rezgőmotor cserére szorul, ha a készülék a beállítások ellenére nem vibrál híváskor, értesítéskor illetve játékok közben. A rezgőmotor mechanikai behatások miatt szokott tönkre menni.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra

  Garancia 6 hónap

  Galaxy S4 mikrofon csere

  A Samsung Galaxy S4 mikrofon szolgáltatja a hangot telefonbeszélgetéskor, veszi fel a hangot diktáláskor, hangemlékeztetőkhöz, stb. A mikrofon hibájának egyik oka, hogy szoftveres  hiba miatt a készülék telefonáláskor nem továbbít vagy nem is vesz fel hangot. Ez a probléma egyszerűen orvosolható szoftveresen. Ha a mikrofon mechanikai sérülés, leejtés következtében nem működik, akkor mikrofon csere szükséges.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra

  Garancia 6 hónap

  Galaxy S4 fülhallgató szalagkábel csere

  A Samsung Galaxy S4 fülhallgató jack csatlakozó szalagkábel csere válik szükségessé, amikor fülhallgatónk csatlakozó szalagkábele nedvességgel való érintkezés során rozsdásodik vagy egyéb módon meghibásodik. Különböző mechanikai behatások következtében is sérülhet, deformálódhat a csatlakozó vagy elmozdulhat a helyéről.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S4 SIM és SD kártya olvasó modul csere

  A Samsung Galaxy S4 SIM és SD kártyaolvasó modulja leejtés, ütődés vagy nedvességgel való érintkezés esetében meghibásodhat, ekkor cserére van szükség.

  Szoftverezés:

  Szoftveres visszaállítás:

  Szoftveres visszaállítás során számítógépre kell csatlakoztatni a készüléket. A Samsungnak is külön van egy erre specializálódott programja, amit adott esetben használni kell. Szoftveres visszaállításkor minden adat letörlődik a készülékről, ezért biztonsági mentést célszerű kérni.

  A biztonsági mentés során a készüléken található adatokat, képeket, jegyzeteket, stb. lementjük a telefonról.

  A szoftveres visszaállítás befejezése után az adatokat visszamásoljuk  a telefonra, így a készülék újra tartalmazni fogja az összes eddigi adatot.

  Abban az esetben, ha a probléma nem oldódik meg, akkor lehet, hogy az ok egy alkalmazás helytelen beállításából adódik. Az adatok visszamentésekor automatikusan ez a beállítás is visszakerül az új rendszerbe, amely a problémát generálja. Ekkor pontosan meg kell határozni a hiba okát, majd egyesével és különböző programok segítségével kell átmenteni az adatokat.

  Szoftverfrissítés

  A szoftverfrissítés leggyakoribb oka, a különböző operációs rendszerekhez kiadott kisebb-nagyobb frissítések telepítése.

  Előfordulhat, hogy a készülék a  hosszú használat során lelassul vagy különböző alkalmazások közben lefagy, kikapcsol. Ilyenkor a szoftverfrissítés megoldhatja a problémát és a készülék újra a régi gyorsaságával működik tovább.

  További Samsung Galaxy S4 szerviz szolgáltatásaink: Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás (ultrahangos tisztítás), Tanácsadás

  Hasznos információk: Samsung

  Vissza…