Samsung Galaxy S5 mini szerviz

Samsung Galaxy S5 mini szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis Samsung szerviz Galaxy részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő Samsung Galaxy S5 mini szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

Galaxy S5 mini Érintőüveg és Kijelző csere

A kijelző cseréje megoldást nyújt, ha a készülék érintője összetört, megrepedt, karcos vagy az előlapi kamerával készített képek homályosak. Érintő és kijelző csere szükséges abban az esetben is, ha a kép foltos, pixelhibás, csíkos, vagy egyszerűen nem reagál megfelelően az érintésre.

Megoldásaink:

    • Samsung Galaxy S5 mini érintőüveg és kijelző csere

      Javítás várható ideje: 2 -3 óra
      Garancia 6 hónap

Galaxy S5 mini Akkumulátor csere

A Samsung Galaxy S5 mini akkumulátor csere akkor szükséges, ha a készülék töltőkábel segítségével bekapcsol, majd annak lecsatlakoztatásakor a telefon kikapcsol vagy ha nagyon gyorsan merül, illetve nem töltődik fel. A meghibásodott akkumulátor felpúposodhat és tönkreteheti a készülék kijelzőjét, belső alkatrészeit is.
Javítás várható ideje: 50 – 60 perc
Garancia 6 hónap

Galaxy S5 mini hátlap csere

A Samsung Galaxy S5 mini hátlapja leesés, ütés következtében eltörhet, elhajolhat vagy a felületén karcok, repedések jelenhetnek meg. A megrongálódott hátlap hibás működést eredményezhet, befolyásolhatja a hátlapi kamerával készített képek minőségét és esztétikailag is csúnya.
Javítás várható ideje: 2 -3 óra
Garancia 6 hónap

Galaxy S5 mini töltőcsatlakozó szalagkábel és érintőgombok csere

A Samsung Galaxy S5 mini töltőcsatlakozó szalagkábel cseréje esedékes lehet, ha a készülék töltésfelvétele nehézkessé, lassabbá válik vagy esetleg egyáltalán nem vesz fel töltést.  A meghibásodást okozhatja korrodálódás, a vízzel való érintkezés vagy különböző mechanikai sérülés.
Javítás várható ideje: 2 -3 óra
Garancia 6 hónap

Galaxy S5 mini hátlapi kamera csere

A Samsung Galaxy S5 mini hátlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képek homályosak illetve a képen foltok, hibás részek találhatók.
Javítás várható ideje: 2 -3 óra
Garancia 6 hónap

Galaxy S5 mini előlapi kamera csere

A Samsung Galaxy S5 mini előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók. Az előlapi kamera működését befolyásolhatja a hátlapi kamera és fordítva is.
Javítás várható ideje: 2 -3 óra
Garancia 6 hónap

Galaxy S5 mini csengő hangszóró csere

A Samsung Galaxy S5 mini csengő hangszórója szolgáltatja a telefon minden külső hangját, a csengőhangokat, különböző médiatartalmakat és minden egyéb hangjelzést. Amennyiben ezek a hangfunkciók nem megfelelő minőségben vagy egyáltalán nem hallhatók, a készülék csengő hangszórója cserére szorul.
Javítás várható ideje: 2 -3 óra
Garancia 6 hónap

Galaxy S5 mini beszéd hangszóró csere

A Samsung Galaxy S5 mini beszéd hangszóró cserét igényel, ha telefonhívásnál nem halljuk a túloldali felet vagy csak nagyon halkan, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes.
Javítás várható ideje: 2 -3 óra
Garancia 6 hónap

Galaxy S5 mini jack csatlakozó csere

A Samsung Galaxy S5 mini jack csatlakozó csere válik szükségessé, amikor  a csatlakozó nedvességgel való érintkezés vagy porosodás miatt meghibásodik és ezáltal nem létesül kapcsolat a fülhallgató kábel és a jack aljzat között. Különböző mechanikai behatások következtében a csatlakozó deformálódhat, elmozdulhat a helyéről.
Javítás várható ideje: 2 -3 óra
Garancia 6 hónap

Galaxy S5 mini középső műanyag keret csere

A Samsung Galaxy S5 mini középső műanyag kerete leesés következtében sérülhet, vetemedhet vagy berepedhet. A sérült keret nem csak esztétikailag nem szép, de akár veszélyeztetheti a készülék megfelelő működését is. Ebben az esetben a keret csere szükséges.
Javítás várható ideje: 2 -3 óra
Garancia 6 hónap

Galaxy S5 mini SIM + SD kártya olvasó modul csere

A Samsung Galaxy S5 mini SIM és SD kártyaolvasó modulja leejtés, ütődés vagy nedvességgel való érintkezés esetében a foglalat vagy a kártyaolvasó panel meghibásodhat, ekkor cserére van szükség.
Javítás várható ideje: 2 -3 óra
Garancia 6 hónap

Szoftverezés:

Szoftveres visszaállítás:

Szoftveres visszaállítás során számítógépre kell csatlakoztatni a készüléket. A Samsungnak is külön van egy erre specializálódott programja, amit adott esetben használni kell. Szoftveres visszaállításkor minden adat letörlődik a készülékről, ezért biztonsági mentést célszerű kérni.

A biztonsági mentés során a készüléken található adatokat, képeket, jegyzeteket, stb. lementjük a telefonról.

A szoftveres visszaállítás befejezése után az adatokat visszamásoljuk  a telefonra, így a készülék újra tartalmazni fogja az összes eddigi adatot.

Abban az esetben, ha a probléma nem oldódik meg, akkor lehet, hogy az ok egy alkalmazás helytelen beállításából adódik. Az adatok visszamentésekor automatikusan ez a beállítás is visszakerül az új rendszerbe, amely a problémát generálja. Ekkor pontosan meg kell határozni a hiba okát, majd egyesével és különböző programok segítségével kell átmenteni az adatokat.

Szoftverfrissítés

A szoftverfrissítés leggyakoribb oka, a különböző operációs rendszerekhez kiadott kisebb-nagyobb frissítések telepítése.

Előfordulhat, hogy a készülék a  hosszú használat során lelassul vagy különböző alkalmazások közben lefagy, kikapcsol. Ilyenkor a szoftverfrissítés megoldhatja a problémát és a készülék újra a régi gyorsaságával működik tovább.

További Samsung Galaxy Ace GT-S5830 szerviz szolgáltatásaink: Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás (ultrahangos tisztítás), Tanácsadás

Hasznos információk: Samsung

Vissza…