Samsung Galaxy S6 szerviz

Samsung Galaxy S6 szerviz – alkatrész csere

Az Atlantis Samsung szerviz Galaxy részlege a hibás, már nem garanciális készülékek javítására specializálódott.  A következő Samsung Galaxy S6 szerviz szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

Galaxy S6 Érintőüveg és Kijelző csere

A kijelző cseréje megoldást nyújt, ha a készülék érintője összetört, megrepedt, karcos vagy az előlapi kamerával készített képek homályosak. Érintő és kijelző csere szükséges abban az esetben is, ha a kép foltos, pixelhibás, csíkos, vagy egyszerűen nem reagál megfelelően az érintésre.

Megoldásaink:

  • Samsung Galaxy S6 érintőüveg és kijelző csere

   Javítás várható ideje: 2 -3 óra
   Garancia 6 hónap

  Galaxy S6 Akkumulátor csere

  A Samsung S6 akkumulátor csere akkor szükséges, ha a készülék töltőkábel segítségével bekapcsol, majd annak lecsatlakoztatásakor a telefon kikapcsol vagy ha nagyon gyorsan merül, illetve nem töltődik fel. A meghibásodott akkumulátor felpúposodhat és tönkreteheti a készülék kijelzőjét, belső alkatrészeit is.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S6 (2015) hátlap csere

  A Samsung Galaxy S6 hátlapja leesés, ütés következtében eltörhet, elhajolhat vagy a felületén karcok, repedések jelenhetnek meg. A megrongálódott hátlap hibás működést eredményezhet, befolyásolhatja a hátlapi kamerával készített képek minőségét és esztétikailag is csúnya.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

   

  Galaxy S6 töltőcsatlakozó szalagkábel csere

  A Samsung Galaxy S6 töltőcsatlakozó szalagkábel cseréje esedékes lehet, ha a készülék töltésfelvétele nehézkessé, lassabbá válik vagy esetleg egyáltalán nem vesz fel töltést.  A meghibásodást okozhatja korrodálódás, a vízzel való érintkezés vagy különböző mechanikai sérülés.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S6 hátlapi kamera csere

  A Samsung Galaxy S6 hátlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, rosszul fókuszál vagy a kamera által készített képek homályosak illetve a képen foltok, hibás részek találhatók.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S6 előlapi kamera csere

  A Samsung Galaxy S6 előlapi kamera csere szükséges, amikor a kamera nem működik, homályos képet készít vagy a kamera által készített képen foltok, hibás részek találhatók. Az előlapi kamera működését befolyásolhatja a hátlapi kamera és fordítva is.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S6 csengő hangszóró csere

  A Samsung Galaxy S6 csengő hangszóró és jack csatlakozó cserére szorul, amennyiben a hangszóró nem ad ki csengőhangot illetve a kihangosított funkcióban is néma marad.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S6 beszéd hangszóró csere

  A Samsung Galaxy S6 beszéd hangszóró cserét igényel, ha telefonhívásnál nem halljuk a vonal másik végén lévő felet vagy csak nagyon halkan, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S6 középső műanyag keret csere

  A Samsung Galaxy S6 középső műanyag kerete leesés következtében sérülhet, vetemedhet vagy berepedhet. A sérült keret nem csak esztétikailag nem szép, de akár veszélyeztetheti a készülék megfelelő működését is. Ebben az esetben a keret csere szükséges.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S6 home gomb és ujjlenyomatolvasó csere

  A Samsung Galaxy S6 home gombja ujjlenyomatolvasó funkcióval is rendelkezik, melynek használatával egyszerűen feloldható a lezárt készülék. A Samsung Galaxy A5 home gomb és ujjlenyomatolvasó cserére szorul, amennyiben a készülék használatakor a gomb nem működik megfelelően vagy nem érzékeli az ujjlenyomatot. A rossz működés folyadék bekerüléséből származó oxidáció vagy használatból eredő kopás következménye is lehet.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S6 rezgőmotor csere

  A Samsung Galaxy S6 rezgőmotor cserére szorul, ha a készülék a beállítások ellenére nem vibrál híváskor, értesítéskor illetve játékok közben. A rezgőmotor mechanikai behatások miatt szokott tönkre menni.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S6 mikrofon csere

  A Samsung Galaxy S6 mikrofon szolgáltatja a hangot telefonbeszélgetéskor, veszi fel a hangot diktáláskor, hangemlékeztetőkhöz, stb. A mikrofon hibájának egyik oka, hogy szoftveres  hiba miatt a készülék telefonáláskor nem továbbít vagy nem is vesz fel hangot. Ez a probléma egyszerűen orvosolható szoftveresen. Ha a mikrofon mechanikai sérülés, leejtés következtében nem működik, akkor mikrofon csere szükséges.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S6 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

  A Samsung Galaxy S6 bekapcsoló gomb meghibásodása esetén nem lehet lezárni a készüléket, gyakran azt érezni nyomáskor, mintha be lenne esve a gomb illetve, telefonáláskor a készüléket fülünkhöz közelítve az nem sötétedik el. Ebben az esetben a bekapcsoló gomb szalagkábelt kell kicserélni.
  Javítás várható ideje: 2 -3 óra
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S6 hangerő szabályzó szalagkábel csere

  A Samsung Galaxy S6 hangerő gombszabályozó gomb szalagkábel csere akkor válik szükségessé, amikor a telefon kimenő hangjait nem tudjuk hangosítani, vagy halkítani.
  Javítás várható ideje: 50 -60 perc
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S6 fülhallgató jack csatlakozó csere

  A Samsung Galaxy S6 fülhallgató jack csatlakozó csere szükséges, ha a csatlakozó nedvesség hatására rozsdásodik vagy mechanikai hatásra meghibásodik.  Ebben az esetben nem létesül kapcsolat a fülhallgató kábel és a jack aljzat között.
  Javítás várható ideje: 50 -60 perc
  Garancia 6 hónap

  Galaxy S6 kamera üveg csere

  A Galaxy S6 kamera üveg csere abban az esetben válhat szükségessé, amikor a készített fotók homályosak, életlenek és a problémát nem kamera hiba okozza.
  Javítás várható ideje: 50 -60 perc
  Garancia 6 hónap

  Szoftverezés:

  Szoftveres visszaállítás:

  Szoftveres visszaállítás során számítógépre kell csatlakoztatni a készüléket. A Samsungnak is külön van egy erre specializálódott programja, amit adott esetben használni kell. Szoftveres visszaállításkor minden adat letörlődik a készülékről, ezért biztonsági mentést célszerű kérni.

  A biztonsági mentés során a készüléken található adatokat, képeket, jegyzeteket, stb. lementjük a telefonról.

  A szoftveres visszaállítás befejezése után az adatokat visszamásoljuk  a telefonra, így a készülék újra tartalmazni fogja az összes eddigi adatot.

  Abban az esetben, ha a probléma nem oldódik meg, akkor lehet, hogy az ok egy alkalmazás helytelen beállításából adódik. Az adatok visszamentésekor automatikusan ez a beállítás is visszakerül az új rendszerbe, amely a problémát generálja. Ekkor pontosan meg kell határozni a hiba okát, majd egyesével és különböző programok segítségével kell átmenteni az adatokat.

  Szoftverfrissítés

  A szoftverfrissítés leggyakoribb oka, a különböző operációs rendszerekhez kiadott kisebb-nagyobb frissítések telepítése.

  Előfordulhat, hogy a készülék a  hosszú használat során lelassul vagy különböző alkalmazások közben lefagy, kikapcsol. Ilyenkor a szoftverfrissítés megoldhatja a problémát és a készülék újra a régi gyorsaságával működik tovább.

  További Samsung Galaxy S6 szerviz szolgáltatásaink: Adatmentés, Karbantartás, Tisztítás (ultrahangos tisztítás), Tanácsadás

  Hasznos információk: Samsung

  Vissza…